7.8 C
Skopje
Wednesday, December 7, 2022

Познати личности кои целосно си го имаат променето изгледот „благодарение“ на пластични операции и ботокс

Најчитани вести

Постојат многу причини поради кои познатите личности се решаваат да најдат „утеха“ во пластичните операции.

Без разлика дали станува збор за притисокот кои го чувствуваат цел живот да изгледаат младолико или пак едноставно самите си поставуваат некои „норми“ на совршенство, пластичните операции и ботоксот не се ништо ново и непознато за познатите ѕвезди.

Одвоивме некои од познатите личности кои целосно си го имаат променето изгледот со помош на пластични операции.

За некои од нив може да се каже дека од „грди пајчиња“ станале лебеди, а за други пак дека отишле предалеку и надвор од границите на нормалата.

Во продолжение погледнете кои познати личности го имаат целосно променето изгледот „благодарение“ на пластични операции и ботокс:

Шер

poznati-licnosti-koi-celosno-si-go-imaat-promeneto-izgledot-blagodarenie-na-plasticni-operacii-i-botoks+03.jpg

Донатела Версаче

poznati-licnosti-koi-celosno-si-go-imaat-promeneto-izgledot-blagodarenie-na-plasticni-operacii-i-botoks+04.jpg

Џоан Риверс

poznati-licnosti-koi-celosno-si-go-imaat-promeneto-izgledot-blagodarenie-na-plasticni-operacii-i-botoks+05.jpg

Памела Андерсон

poznati-licnosti-koi-celosno-si-go-imaat-promeneto-izgledot-blagodarenie-na-plasticni-operacii-i-botoks+06.jpg

Бела Хадид

poznati-licnosti-koi-celosno-si-go-imaat-promeneto-izgledot-blagodarenie-na-plasticni-operacii-i-botoks+07.jpg

Кристина Агилера

poznati-licnosti-koi-celosno-si-go-imaat-promeneto-izgledot-blagodarenie-na-plasticni-operacii-i-botoks+08.jpg

Мелани Грифит

poznati-licnosti-koi-celosno-si-go-imaat-promeneto-izgledot-blagodarenie-na-plasticni-operacii-i-botoks+09.jpg

Доли Партон

poznati-licnosti-koi-celosno-si-go-imaat-promeneto-izgledot-blagodarenie-na-plasticni-operacii-i-botoks+10.jpg

Глен Клоуз

poznati-licnosti-koi-celosno-si-go-imaat-promeneto-izgledot-blagodarenie-na-plasticni-operacii-i-botoks+11.jpg

Ким Кардашијан

poznati-licnosti-koi-celosno-si-go-imaat-promeneto-izgledot-blagodarenie-na-plasticni-operacii-i-botoks+12.jpg

Мики Рурк

poznati-licnosti-koi-celosno-si-go-imaat-promeneto-izgledot-blagodarenie-na-plasticni-operacii-i-botoks+13.jpg

Клое Кардашијан

poznati-licnosti-koi-celosno-si-go-imaat-promeneto-izgledot-blagodarenie-na-plasticni-operacii-i-botoks+14.jpg

Пит Бурнс

poznati-licnosti-koi-celosno-si-go-imaat-promeneto-izgledot-blagodarenie-na-plasticni-operacii-i-botoks+15.jpg

Кајли Џенер

poznati-licnosti-koi-celosno-si-go-imaat-promeneto-izgledot-blagodarenie-na-plasticni-operacii-i-botoks+16.jpg

Повеќе вести

- Advertisement -spot_img

Најнови вести