10.8 C
Skopje
Thursday, December 8, 2022

И натаму ќе се утврдува листата на членовите од Комисијата за спречување и заштита од дискриминација

Најчитани вести

Денес во законодавниот дом на С.Македонија ќе продолжи утврдувањето на предлог листата за избор на членовите на Комисијата за спречување и заштита од дискриминација.

Утврдувањето инаку, на оваа листа ќе го вршат членовите на собраниската комисија на изборите и именувањата.

Оваа постапка започна на седница на Комисијата на 30 декември, откако заврши јавниот оглас за пријавување на кандидатите за членови на Комисијата за антидискриминација.

Повеќе вести

- Advertisement -spot_img

Најнови вести