1 C
Skopje
Friday, January 15, 2021

CATEGORY

New Podcast

Со 95 гласа „за“ избран новиот состав на ДИК

Собранието ја избра новата Државната изборна комисија. Во стоставот влегуваат и досегашани членови, но мнозинството сепак ќе биде ново. За претседател на Комисијата е избран...
- Advertisement -

Latest news