Маркетинг

Маркетинг

 

Ценовник

 

Позиција Димензија Цена:
1 728х90 200 ден./1.000 импресии
2 300х250 100 ден./1.000 импресии
2.1 300х600 200 ден./1.000 импресии
3 300х250 100 ден./1.000 импресии
4 300х250 100 ден./1.000 импресии
Floater 500х500px 400 ден./1.000 импресии
Takeover   800 ден./1.000 импресии

 

Незакупените импресии во тековниот ден пропорционално се доделуваат на тековните закупувачи, бесплатно.

 

Објава на ПР текст 1.500 денари плус ДДВ
Максимална големина на банер е 200 KB