Нина на Борко во топ-форма

Помина повеќе од година дена откако ракометниот голман Борко Ристовски и неговата соруга Нина станаа родители. Двојката го има синот Душан, со кој Нина се породи лани во Скопје, иако тогаш живееја во Барселона. Двојката свадба правеше неколку месеци по раѓањето на Душан, кој, пак,  беше главен на веселбата во хотелот „Мериот“, зимата на 5 јануари.  Сопругата на Борко објави фотографија со Душан и ги собра комплиментите дека изгледа одлично една година по породувањето. Текстот Нина на Борко во топ-форма е превземен од Reporter.m

InterServer Web Hosting and VPS