Падна првиот снег на планините низ Македонија

Првиот слој снежна покривка падна на планините низ Македонија.

На социјалните мрежи се објавуваат први фотки од снегот за оваа сезона, а иако е малку, сепак носи барем малку радост кај луѓето и животните кои го начекаа. 

InterServer Web Hosting and VPS