Ангелов: Заврши времето кога си кршев ќерамиди со глава, од синоќа раководам со Главниот штаб за управување со кризната состојба

Стојанче Ангелов, кој од неодамна е назначен за нов директор на Центарот за управување со кризи, на фејсбук порача дека добродојдени се сите конструктивни идеи за подобро справување со корона кризата.

-Заврши времето кога безмалку безгрижно си кршев ќерамиди со глава.
Од синоќа раководам со Главниот Штаб за управување со кризната состојба предизвикана од Ковид 19.

Заради поуспешна работа на Главниот Штаб, покрај учеството на многуте стручни лица од различни институции, добредојдени се и сите ваши конструктивни идеи, забелешки, совети и критики кои може да ги напишете на ФБ страната на Центарот за управување со кризи, напиша Ангелов.

InterServer Web Hosting and VPS