БОГАТСТВО МУ ПАДНА ОД НЕБОТО! Нема да верувате како овој човек заработи 1,5 МИЛИОНИ ЕВРА преку ноќ (ФОТО)

За живот заработувал правејќи ковчези, а потоа одеднаш едно попладне голем камен му се пробил низ покривот и влетал во дневната соба.

Индонезиецот Џошуа Хутагалунг стана милионер откако метеорит вреден скоро два милиони долари паднал врз неговата куќа, го пробил покривот и потонал во земјата.

Триесет и тригодишен столар правел ковчег во дворот на својата куќа во Суматра во август кога „вселенскиот камен“ паднал врз неговиот дом и го пробил покривот.

„Беше заглушувачко, а делови од куќата се тресеа. Кога отидов да видам што се случи, забележав дека се пробиени дел од покривот и стреата “, се присетува Хутагалунг.

InterServer Web Hosting and VPS