Костадинов за ВМРО-ДПМНЕ: Ниту на протестите надвор, ниту во собрание не ги почитуваат протоколите за заштита на здравјето

Во собрание вмро-дпмне се собраа повеќе луѓе за разлика од протестите кои ги организираат.
Но многу важна е една работа.
Ниту на протестите надвор, ниту во собрание не ги почитуваат протоколите за заштита на здравјето.
Толку за дпмне…

https://www.facebook.com/kosta.kostadinov.18/posts/10220017565002580
InterServer Web Hosting and VPS