Бремената и гола Емили Ратајковски изјави: Јас веќе учам од оваа личност во моето тело…

ОТКАКО објави дека е бремена, Емили Ратајковски даде неколку необични изјави за бременоста, а на своите следбеници на Инстаграм им покажа како изгледа гола во блажена состојба.

Манекенката објави фотографија од голите гради и опиша како се чувствува.

“Јас сум премногу скромна за да имам чувство за контрола. Јас сум потполно и неоспорно беспомошна кога станува збор за скоро сè што ја опкружува мојата бременост: како ќе се промени моето тело, какво ќе биде моето бебе. Но, изненадувачки не ми пречи. Наместо да се плашам, имам чувство на мир. Веќе учам од оваа личност во моето тело. “, напиша таа.

Кога ја објави својата бременост, Емили рече дека нема да организира забава за бебето за откривање на полот и дека кога нејзиното дете ќе наполни 18 години ќе дознае кој пол сака да биде.

InterServer Web Hosting and VPS