Тасевски: Полицијата ќе влегува дома како во времето на Сталин

Aктерот Сашо Тасевски на Фејсбук коментира за најавените измени на Законот за заразни болести според кој полицијата ќе има право да влезе дома и да пребројува гости.

Според него, ова е исто како во времето на Сталин.

 Блиските и соседите ќе не пријавуваат на полицијата на Обиџуко.
И што ако ми влезе полиција по дезинформација на комшиката Донка и се покаже немам гости. Така и се чуло на Донка

InterServer Web Hosting and VPS