СДСМ се ребрендира: Ја впишуваме црвената боја како своја

„На 25. Конгрес #СДСМ ја впишува црвената боја, како своја боја. Тоа е бојата на социјалдемократијата, на победата, на левицата, бојата на слободата, на животот, тоа е бојата на македонската иднина“, соопштија денеска од партијата.

„Имаме силен СДСМ, динамичен, моќен, цврст, стабилен, прогресивен. Тоа е нашиот бренд. Цврст, моќен и прогресивен СДСМ, партија и организација која ги следи најновите европски патокази на Европската социјалистичка партија“, посочуваат оттаму.

InterServer Web Hosting and VPS