Пловел на езеро со брод – ги здогледал во водата и не можел да им верува на своите очи

Том од Алјаска отишол на излет со брод со своето семејство на езеро. Испловиле со своето 18-метарско пловило.

По некое време забележале дека нешто плови во водата.

Станувало збор за четири млади елени, кои биле исцрпени и пливале околу бродот.

Секако, како што веројатно би изреагирал и секој друг човек, Том им помогнал и ги извлекол на бродот.

Доколку не ги извлекол на своето пловило, елените веројатно ќе се удавеле.

Вакво нешто не се гледа секој ден.

InterServer Web Hosting and VPS