Без струја утре делови од општините Студеничани и Ѓорче Петров

Како што информира РЦУК по известување од ЕВН Македонија АД, без електрична енергија во периодот од 08.30 до 16 часот ќе бидат дел од корисниците од викенд населбата Јане Сандански во општината Студеничани, а во периодот од 15 до 16 часот дел од корисниците од село Вулково и Стопански двор во општината Ѓорче Петров.

InterServer Web Hosting and VPS