Д-р Беќаровски: На 11 октомври можеме да славиме победа над Ковид-19

Ако од денес до 10 октомври СИТЕ, ама баш сите до еден, се придржуваме на 3 толку прости правила (2 метри, маска, миење раце) на 11 октомври може да прогласиме победа над КОВИД-19.

Ако и понатаму сме НЕОДГОВОРНИ, на 11 октомври ќе го славиме почетокот на борбата против фашизмот, но и дефинитивниот ПОРАЗ од невидливиот непријател.

Ако од денес до 10 октомври СИТЕ, ама баш сите до еден, се придржуваме на 3 толку прости правила (2 метри, маска, миење…

Posted by Bekjarovski Niko on Friday, September 25, 2020
InterServer Web Hosting and VPS