Ајфеловата кула eвакуирана поради дојава за бомба

Ајфеловата кула беше евакуирана, а француските безбедносни сили поставија заштитен кордон околу оваа област во Париз по анонимна дојава за поставената бомба, пренесуваат медиумите.

Корисниците на социјалните мрежи објавија снимки од околината на кои се гледаат вооружени припадници на безбедносните сили. Засега е непознато дали заканата со бомба е лажна.

Полицијата започна истрага за инцидентот. Засега е непознато дали заканата со бомба е лажна.

Полицијата започна истрага за инцидентот

InterServer Web Hosting and VPS