Генијална фотографија го полуде интернетот: Дали го гледате истото што и другите го гледаат?!

Авторот ја објави на својот Фејсбук профил, па раскажа дека на почетокот не ни забележал дека фатил вакво нешто.

Фотографот Симон Емет сними една неверојатна сцена додека фотографираше во близина на пристаништето во англискиот град Лајм Регис.

Огромни бранови го погодија брегот за време на силна бура, а тој сакаше да го фати тој момент.

На крајот доби нешто необично, а неговото дело го полуде интернетот – многумина многу брзо забележаа дека брановите во комбинација со ветрот прават лице на човек. Го гледате ли?

InterServer Web Hosting and VPS