Полска преработка и на Land Rover Defender

Полската работилница Carlex Design веќе стана позната во глобални рамки благодарение на преработката на Mercedes-AMG G63 и со додавката Yachting Edition.

Сега, во оваа работилница работи на уште една преработка. Станува збор за SUV возилото Land Rover Defender чии рендери од крајниот изглед се веќе објавени.

Defender Yachting Edition претставува комбинација на префинет луксуз со морски стил, но и атрибути на off-road возило.

Carlex Land Rover Defender Yachting Edition

Оваа специјална верзија доаѓаво сребрена боја, со црна хауба, нови алуминиумски тркала, дотеран ентериер и секако, Carlex натпис на предниот дел.

Carlex Land Rover Defender Yachting Edition

Цената на оваа верзија не е позната, но се шпекулира дека ќе може да се купи за двојно повеќе од оригиналната, фабричка верзија.

InterServer Web Hosting and VPS