Турскиот актер Бурак Озчивит драстично го смени имиџот – од промената тешко да го препознаете (фото)

Поради филмските улоги, изгледот на актерите често трпи драстични промени.

Трурскиот сктер Бурак Очивит веројатно е пред некоа такваулога од која требаше да го промени изгледот.

Брадата ја задржа, само во друга форма, но ја исече долгата коса која ја носеше подолг временски период.

Промената уше од бермерското столче ја објави на Инстграм, но и финалниот резултат.

View this post on Instagram

🌤

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

Би го препознале ли ставниот Бали Бег?

InterServer Web Hosting and VPS