На раб на лудило: Соседите на Џорџ Клуни молат за мир и тишина

Славната двојка, 59-годишниот актер Џорџ Клуни и 42-годишната адвокатка Амал Аламудин, се честа тема на разни гласини затоа што не можат да се договорат дали нивните тригодишни близнаци, Ела и Александар, ќе го продолжат животот во Лос Анџелес или ќе се преселат во Велика Британија, што би било остварување на соништата на амбициозната Амал. Се чини дека парот донел голема одлука, која, според странските медиуми, станала вистински кошмар за соседите. George Clooney


Имено, соседите не само што не можат да престанат да се жалат на семејството Клуни, туку ги молат да престанат со работата и бучавата предизвикана од реновирање и изградба на новата куќа. Според странските медиуми, во близина на сегашниот дом, на само неколку стотици метри оддалеченост, тие инвестирале неколку милиони во реновирање со што, покрај сегашната луксузна вила, ќе се изградат уште три големи згради.

Соседите се борат заедно со толку многу „бучни“ градители, а неодамна беше откриено дека проектот ќе трае дури половина година, што дополнително ги налути: ‘Некои соседи се доста бесни на бучавата. Премногу камиони прават неподносливи татнежи од раните утрински часови “, открил изворот. „Возачите на камиони ги ставаат своите возила пред нашите дворови, така што понекогаш не можеме да излегуваме со автомобили“, се пожалил изворот: „Едвај чекаме да заврши сето тоа, што нема да биде толку наскоро“, се пожали тој.

InterServer Web Hosting and VPS