Целосно се откажа од децата! Поранешната сопруга на Том Круз не сака да чуе за нив!

Веќе познатата поранешна двојка, 58-годишниот Том Круз и 53-годишната Никол Кидман, се најдоа на „воената нога“, бидејќи тие се разведоа и започнаа борба против старателството над децата.

Иако нивните посвоени деца, 27-годишната Изабел J и две години помладата Конор, веќе тогаш покажаа на чија „страна“ сакаат да бидат, мајката до неодамна не се откажа, пишува Забава Тајмс.

Останува да видиме што ќе се случува.

InterServer Web Hosting and VPS