Ѝ ја стави главата на маса, зема САТАР И ПОЧНА ДА СЕЧЕ! Ја создаде најубавата фризура! (ВИДЕО)

Хит видео …

Веројатно никогаш не сте ја виделе оваа техника на шишање. Една странски фризер реши да им пружи на своите клиенти неверојатна атмосфера на сечење на косата со сатар. Тој ја усовршил оваа техника, па на крајот создаде преубава фризура.

А како се чувствуваше дамата во салонот, погледнете го видеото подолу.

InterServer Web Hosting and VPS