Го украл автомобилот од своите родители! Многу набрзо добил животна лекција

Едно семејство од Америка на оригинален начин го казнило својот син.

Родителите на ова 14-годишно момче славеле годишнина од бракот во Лас Вегас, кога добиле повик од полицијата. Имено, нивниот син го земал семејниот џип од гаражата и се возел, а со тоа ги вознемирил соседите кои го пријавиле. 

Тие веднаш го прекинале славјето и се вратиле дома, но на синот му ставиле до знаење дека сериозно ги налутил, па одлучиле да го казнат како што доликува.

Ја испразниле целосно неговата соба, и сите негови работи ги ставиле покрај патот и го натерале да им ги подарува на минувачите.

InterServer Web Hosting and VPS