Семејство во неверување снимило како ајкула им ја краде рибата од јадица

Риболовот тргнал во неочекуван правец кога семејство од Канада во неверување снимило ајкула која им ја украла уловенара риба од јадица.

Александриа Батен вели дека нејзиниот татко се обидел со поголем стап да се бори за бакаларот, но ајкулата не се откажувала, туку станала уште поагресивна.

Борбата во „Bay de Verde“ траела дури 45 минути, а Батен вели дека на крајот сепак се откажале и ѝ ја дале рибата на ајкулата.

Исечок од нивната борба се појавил на интернет и веднаш предизвикал бурни реакции.

Погледнете како изгледало тоа. 

InterServer Web Hosting and VPS