На ова бебе никој не смее да му се приближи: Кученцето претера со улогата на заштитник (ВИДЕО)

Познато е дека кучињата кои се чуваат дома се поставуваат заштитнички кога во домот ќе дојде бебе.

Но, ова куче можеби претерало во тоа.

Кученцето толку многу го штити бебето што лае дури и на родителите кога ќе сакаат да му се приближат.

Всушност, тоа го прават најдобрите пријатели, нели?

InterServer Web Hosting and VPS