Прекин на сообраќајот на патниот правец Штип – Неготино

Штип, 6 авг – АМСМ инфморира дека поради одрон на патот е прекинат сообраќајот на патниот правец Штип Неготино:

– Од 10:25ч. сообраќајот на пат.правец Штип-Неготино кај м.в.Серта ќе биде во прекин, поради чистење на одрони – велат од АМСМ.

InterServer Web Hosting and VPS