Ријана го лансираше Fenty Skin и конечно се огласи за новиот албум

Помина декада откако BadGalRiri последен пат го објави албумот, или така се чувствуваме. Во меѓувреме, таа се етаблира како дизајнер и нов титан на декоративна козметика, поставувајќи нови стандарди во овој универзум за сите тонови на кожата и само што ја лансира линијата на козметика Fenty Skin (кратко време по линијата на сандали во соработка со Амина Муади и линијата на очила за сонце).

https://www.instagram.com/p/CC1GWQYntBx/?utm_source=ig_web_copy_link

„Јас сум десет години постара, петнаесет години. Мислев дека сето тоа е пред неколку години и сега помина повеќе од една деценија. Размислувам за тоа! Но, јас сум исто така благодарна што сè уште сум тука и што можам да го проширам моето поле на активност. Благодарна сум. Беше забавно и воопшто не можам да се жалам “, изјави таа.

Благодарни сме и ние, но – кога ќе биде тој албум? :

„Јас секогаш работам на нова музика и кога ќе бидам подготвена да го пуштам онака како што треба, ќе излезе. И нема да бидете разочарани кога тоа ќе се случи, ќе вреди “. Во принцип, не се сомневаме, но немаме добиено никакви информации.

https://www.instagram.com/p/CDPL7m8Htkc/?utm_source=ig_web_copy_link

Оваа сага трае толку долго што целосно се „онесвестивме“, можеме само да се надеваме дека предвидувањата за она што стана познато е дека албумот ќе биде објавен оваа година. На почетокот на 2020 година.

InterServer Web Hosting and VPS