Никол Шерцингер и нејзиниот партнер работат на тоа да добијат дете

Информацијата дека славната двојка сака дете, ја потврдил пријател на Шерцингер. Никол наполни 42 години и истакнува дека е вистинско време да се реализира себеси како мајка. „Пријателите на Том велат дека тој зема додатоци за да ја зајакне плодноста“, рече извор близок на парот. – Никол и Том се лудо вљубени еден во друг и имаа сериозни разговори и за бракот и за бебињата. Никој не би бил изненаден ако имаат дете во наредните месеци – посочува овој соговорник.

InterServer Web Hosting and VPS