(ВИДЕО) Разголени девојки се разладија во фонтаната пред Собранието во Белград

Во Белград и во неколку други српски градови деновиве поминаа во знак на протести и судири помеѓу полицијата и демонстрантите.

Сепак, пое една таква жестока ноќ, неколку белграѓанки решија да го тргнат вниманието од лошите вести на оригинален начин.

https://www.facebook.com/100010745710040/videos/1146243115743868/
InterServer Web Hosting and VPS