“ВИДЕЛ ЖИВОТНО СО ДОЛГИ ПРСТИ” Постои доказ кој открива дали сте имале врска со вонземјанец (ВИДЕО)

Илјадници луѓе во САД веруваат дека ги украле вонземјани, па се поставува прашање зошто се прави тоа? Теоретичарот NLO Џорџ Чокалос го има возможниот одговор.

Со децении луѓето тврдат дека виделе “нешто чудно на небото” и се убедени дека се вонземјаните не посетуваат, а некои тврдат дека биле и киднапирани

“Со векови ги киднапираат луѓето само за една цел”

– Вонземјаните ги кднапиаат земјаните со векови, и тоа не е нов проблем, но денес тие искуства се со пмал број на скептични луѓе- изјавил Чокалос.

Единствен документиран и докажан случај на киднапирање има Том Рид во Шефлид. Него го кинднапирале вонземјани на 0 години во септемрви 1969 ( на американскиот ден на работата) по враќање од природа, каде со мајка му и баба му одел на скара.

“Том Рид е единствен документиран и докажан случај за NLO киднапирањата.”

– Додека мајка му возела кола, цело време не следеше округло летало окулу 30 метри со се светлата, и кога стигнавме до дрвениот мост ни го попречи патот- се сеќава Том

Том тогаш се чувствувал како да поминува низ енергетско поле, влезе во осветлената врата, и кога отвори очи, видел осветлено битие со долги прсти. Се разбуди во автомобилот.

Овој случај на киднапирање го истражуваше локалниот судија Кевин Тајтус и собрал изјави од 250 сведоци кои викнале полиција и војска. Тајтус успеал да го убеди гувернерот Чарлс Бејкер на 3 ноември 2015 да го потпише првиот официјален документ кој ги потврдува NLO киднапери.

” Гувернерот во 2015 година потпиша дека Том, навистина бил киднапиран.”

Меѓутоа, иако официјалниот документ го потврди првиот случај на киднапирање, вистинското прашање е зошто го прават тоа?

– Луѓето милион години настанале од мајнуми, па во “хомо сапиенс” постанаа разумни битија “хомо сапиенс сапиенс”- кажува Чокалос.

“Воземјаните ни ја сменија крвната група!”

Основата на неговата теорија е дека на тоа интервенирале вонземјаните. Што направија нашите предци да станат “попаметни”?

– До пред 35.000 години не постоела RH негатив крвна група, а киднаперите ви внесоа измени во ДНК , па може да се заклучи дека сите кои ја имаат оваа група, предците имале контакт со вонземјани- заклучил Чакалос.

Теоретичарот на древните астронаути на чело со Чакалос веруваат во битија од други светови и пнатаму манипулираат со човекиот генетски код, а со цел да не претворат во “хомо сапиенс сапиенс сапиенс”- односно супер интелегентни личности.

InterServer Web Hosting and VPS