Фетаи за згаснувањето на СЈО: Борбата за правда не запира

Ниту животот застанува, ниту борбата за правда ќе запре, рече Фатиме Фетаи по денешното рочиште за „Монструм” по згаснувањето на СЈО и стапувањето на сила на новиот Закон за јавно обвинителство.

„Новите одредби се нова законска рамка што им дава и можности на обвинителите за заедничка борба против криминалот и корупцијата. Начините за нивно користење зависат од обвинителите”, истакна Фетаи која беше дел од тимот на поранешното СЈО.

InterServer Web Hosting and VPS