Насер Зибери е кандидатот на ДУИ за премиер на Македонија

Насер Зибери е кандидатот на ДУИ за премиер на Македонија, според информации на Сител.

Станува збор за искусен политичар кој зад себе веќе има три пратенички мандати а веќе бил и министер за труд и социјална политика.

Неговата политичка кариера главно се поврзува со партијата ПДП, а во моментов работи како нотар. 

InterServer Web Hosting and VPS