Заев: „Време е ДУИ да оди во опозиција“

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, вели дека идејата на ДУИ за премиер Албанец е популистичка и оти не може да се реализира. Освен тоа, Заев вели дека е време ДУИ да замине во опозиција и да се реформира. Идејата за премиер Албанец не е прифатлива ниту во ВМРО од каде тврдат дека нема дилеми кој ќе биде следниот премиер.

InterServer Web Hosting and VPS