Што содржат најекстравагантните предбрачни договори на славните парови

Без разлика дали сте мулти милијардер како Бијонсе или еден обичен смртник, знаете дека природата на љубовта е таква што, кога е добра, мислиме дека ќе трае вечно. Природата на љубовта е таква што често не трае вечно, особено во Холивуд. Надевајќи се на најдобро, но сепак подготвувајќи се за најлошото, некои од нашите омилени двојки привремено ги разладија своите страсти за да ги скицираат условите на нивниот развод , во случај ако „живееле среќно засекогаш“ не трае вечно. Но, како изгледа кога една ѕвезда преговара за условите на нивните предвремени договори?

Никол Кидман и Кит Урбан

Кидман се заложила да му плати на Урбан 600 000 долари по помината година заедно со посебна клаузула за нулта толеранција на алкохол и лекови со кои Урбан претходно имаше значителни проблеми.

Џеј Зи и Бијонсе

Ако некој може да нè научи како никогаш да не заборавиме на нашата вредност, тогаш тоа е кралицата Бијонсе и кога станува збор за брачна бирократија, таа се согласи вака: ако бракот заврши во првите две години, ќе добие 10 милиони долари, а потоа од еден милион за секоја година до петнаесеттата година од брак. И за секое дете Бијонсе добива пет милиони.

Ким Кардашијан и Канје Вест

Доколку Ким некогаш реши да се раздели трајно, ќе добие 1 милион долари за секоја година помината заедно, до максимум десет милиони, и ќе ја задржи својата вила во „Бел ер“, како и сите подароци што ги добила од Канје (наведени во договорот, за секој случај).


Џесика Бил и Џастин Тимберлејк

Во нивниот превентивен договор, оваа убава двојка има клаузула за мамење што ќе го испразни џебот на Џастин за половина милион долари, ако тој е неверен на својата сопруга.

InterServer Web Hosting and VPS