Кондарко: Одиме кон он-лајн гласање во иднина

Скопје, 28 мај – „Процесите одат кон он-лајн гласање. Но, за такво нешто треба да има измена во изборниот законик“, рече Кондарко за ТВ21, и додаде дека после изборите се надева дека ќе има генерална ревизија во изборниот законик.

„Можеби треба да се почне со некој пилот проект во блиска иднина околу он-лајн гласањето“, изјави Кондарко.

InterServer Web Hosting and VPS