Џорџ Клуни ги напушта Амал и близнаците

Бракот на 58 годишниот актер Џорџ Клуни и 41 годишната адвокатка за човекови права Амал Клуни, е еден од најинтригантните во Холивуд, и покрај бројните пишувања во медиумите за нивните проблеми, парот се обидува својот однос да го крие од будното око на јавноста. Меѓутоа се повеќе и повеќе се појавуваат информации од извори блиски на парот кои откриваат дека парот поминува низ проблеми кои предивикаче меѓусебно несогласување во донос на воспитувањето на две годишните близнаци, Алексанер и Ели.

Според тврдењето на магазинот Life & Style, Џорџ и Амал не можат ада се сложат околу тоа како треба да ги пораснат своите деца што доведува до големи расправии. „Тој е навикнат е да прави што сака и како сака, но Амел со тоа не се сложува. Имаа план близнаците да одат во британско училиште но сега Зорз се предомислува што не и се допаѓа на Амел“ открил еден од изворите и додал дека тоа резултирало со тоа што актерот го напуштил семејниот дом.

InterServer Web Hosting and VPS