Гавран спаси еж од сигурна смрт! Еве што направи кога се приближи автомобилот (ВИДЕО)

Гавранот спасител привлече огромно внимание во јавноста, поради краткото видео кое стана вирално на социјалните мрежи за релативно кратко време поради неговиот потег. Имено, кога сфати колку е бавен ежот, тој започна да го турка и трча по него, за да можат заедно да ја преминат улицата и да ги избегнат избегнат автомобилите.

Еден од нив застана да ја сними оваа необична сцена, која на крајот заврши успешно.

https://www.facebook.com/watch/?v=250557152697096
InterServer Web Hosting and VPS