Фудбалерите на Лацио одбиле намалување на платите

Фудбалерите на Лацио го одбиле предлогот на претседателот Клаудио Лотито за намалување на платите.

Лотито од своите фудбалери побарал да им бидат намалени платите за март и април.

Доколку Серија А не продолжи наскоро, тогаш Лотито ќе биде приморан да побара намалување на платите и за мај и јуни.

Одделно фудбалерите не го прифатиле предлогот, конечното решени е ќе биде донесено во наредните денови кога ќе биде одржан заеднички состанок.

Состанокот ќе се одржи кога капитенот Сенад Лулиќ ќе се врти од Швајцарија.

InterServer Web Hosting and VPS