Овој пат дефинитивно се надмина себеси: Кети Пери се облече во тоалет хартија?!

Кети Пери со својот необичен стајлинг знае како да „погоди право во центарот“. На еден јавен настан таа се појави облечена во костум – хамбургер и ги збуни сите присутни. Но, овој пат се надмина себеси – како тоалетна хартија излезе од својот дом.

Познатата трудница предизвика лавина коментари објавата на Инстаграм и привлече многу симпатии. Иако е во напредна бременост, таа покажа дека е вистинска жена од акција и одличен шоумен.

https://www.instagram.com/p/B_vXX5aHJqT/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B_v_0n6HP6f/?utm_source=ig_web_copy_link
InterServer Web Hosting and VPS