Врв на елеганција! Џулија Робертс во најубавиот фустан!

Џулија Робертс на својот Инстаграм профил објавила фотографија со која добила огромен број лајкови за рекордно време! Преубавата актерка која се прослави во филмот “Убава жена” одлучила да ги потсети своите следбеници дека заради пандемијата со коронавирус оваа година популарниот Мет Бал нема да се одржи. Но тоа не ја спречило да го облече фустанот кој го одзема здивот и на тој начин да и оддаде чест на оваа манифестација.

Џулија се фотографирала во тоалетот на својот дом во долг фустан со црно бели карнери од тул.

Фустанот неверојатно потсетувал на оној кој го носела на Оскарите пред 19 години кога го освои Оскарот за улогата во филмот “Ерин Брокович”.

Џулија Робертс на својот Инстаграм профил објавила фотографија со која добила огромен број лајкови за рекордно време! Преубавата актерка која се прослави во филмот “Убава жена” одлучила да ги потсети своите следбеници дека заради пандемијата со коронавирус оваа година популарниот Мет Бал нема да се одржи. Но тоа не ја спречило да го облече фустанот кој го одзема здивот и на тој начин да и оддаде чест на оваа манифестација.

Џулија се фотографирала во тоалетот на својот дом во долг фустан со црно бели карнери од тул.

Фустанот неверојатно потсетувал на оној кој го носела на Оскарите пред 19 години кога го освои Оскарот за улогата во филмот “Ерин Брокович”.

Под фотографијата напишала:”Ова сум јас. Не одам на Мет вечер. Како ви де допаѓа фустанот?”

InterServer Web Hosting and VPS