МЗ: Уште 48 излекувани пациенти од корона вирус

Уште 48 се излекувани од корона вирус, се наведува во дневниот извештај на министерството за здравство.

Според информациите од ресорното министерство, од нив 6 пациенти кои биле болнички лекувани и 42 кои се лекувале во домашни услови.

Излекувани пациенти на домашно лекување се евидентирани во: Куманово -1, Битола -1, Скопје-19, Тетово -16, Штип – 1, Радовиш -4.

InterServer Web Hosting and VPS