Нeптун за Денот на планетата Земја со одлична понуда, попусти и до 60 рати!

22-ри aприл – Денот на планетата Земја е интернационален празник кој се одбележува со низа активности кои имаат за цел, подигање на свесноста кај луѓето за зачувување на животната средина. Преку укажувања на негативните влијанија заради загадувањето на воздухот, водата и почвата, исцрпувањето на ненадоместливите енергенси и слично, честитките по повод празникот содржат препораки за инвестирање во ефикасни и обновливи извори на енергија со цел да се забават климатските промени предизвикани од човекот. Денот на планетата Земја претставува можност секој жител на планетата да размисли за своето однесување кон Планетата и да придонесе истата да биде почиста и поубава. Само здрава и чиста животна средина може да ни овозможи квалитетен и здрав живот на сите. Со заеднички сили треба да се работи на подигање на свеста за потребата за заштита на животната средина и одговорно однесување на секој поединец.

Нептун Македонија, компанијата која е лидер во продажбата на апарати за домаќинство, ИТ и комуникациска опрема, и уреди за ладење и греење – по повод Денот на планетата Земја, месецот април го посвети на заштитата на животната средина. Преку кампањата “Се грижиме заедно”, Нептун Македонија промовираше производи со висока енергетска ефикасност. Целта на Компанијата е да се мотивираат луѓето во државава да учествуваат директно кон заштитата на животната средина преку порационално искористување на енергетските ресурси. Притоа, купувачите на новите уреди би оствариле двојни заштеди – попуст и пониски сметки.

Нептун оваа среда 22-ри април организира голема еднодневна акција со цел да се одбележи овој интернационален празник, со попусти и супер понуди. Акцијата Нови енергетско поефикасни уреди за заштеди и грижа за животната средина нуди примамливи попусти и одличен избор на производи од сите продуктни категории. Потрошувачите ќе може да купат производи по супер цени, со одлични услови и можност за плаќање до 60 рати. Застапени ќе бидат одлични модели на: смартфони, телевизори, лаптопи, смарт уреди и аксесоари, бела техника и мали апарати за домаќинство. Акцијата ќе важи за купување во Нептун продажните салони, но и за онлајн продажба преку веб сајтот Neptun.mk и преку нивната мобилна апликација за онлајн шопинг NEPTUN достапна на Play Store и App Store. Не ја пропуштајте оваа идеална прилика за шопинг по супер услови! Погледнете го летокот на овој линк.

„Нептун Македонија“ е дел од „Балфин“ една од најголемите приватни инвестициски групации во регионот и е позната по своите инвестиции во трговски центри, резиденцијални и комерцијални објекти, туристички проекти, како што Green Coast Resort и Vala Mar Residences, активности во модната и во рударската индустрија, како и во сферата на малопродажбата со „Нептун“, „Џамбо“, SPAR и други. „Балфин“ лани заедно со Комерцијална банка АД Скопје го комплетираше купувањето на Тирана банк. Под капата на „Балфин“ се голем број претпријатија кои функционираат во различни сфери, а сместени се во седум држави и бројат речиси 6.000 вработени. Покрај во Албанија, каде што е централата и нашата земја, групацијата е присутна со различни типови на проекти, и во: Австрија, Црна Гора, Косово, Босна и Херцеговина и Холандија.

InterServer Web Hosting and VPS