Заврши државниот карантин за 63 лица во кавадаречки хотел, сите се добро

Кавадарци, 15 април – Заврши 14 дневниот државен карантин за 63 лица во хотелот „Уни палас 2“ во Кавадарци, сите се добро и без симптоми на коронавирус. За ова денеска информираа сопствениците на хотелот.

-Се работи за македонски граѓани кои пристигнаа од Германија, Италија, САД, Словачка, Шпанија, Косово, Бугарија. Карантинот помина успешно, сите гости заминаа здрави и задоволни, нагласија сопствениците на хотелот.

Тие додадоа дека утре очекуваат нови околу 70 гости,  кои исто така овде ќе престојуваат во државен карантин.

InterServer Web Hosting and VPS