Џастин Тимберлејк: Да се биде родител 24 часа е едноставно нехумано

Џастин Тимберлејк сподели дека да се биде родител 24 часа е „едноставно нехумано“ во позадина на изолацијата со семејството за време на пандемијата на коронавирус.

Изведувачот на „Can Stop Stop The Feeling“, кој го има четиригодишниот син Сајлас Рандал од неговата сопруга Џесика Бил, призна дека е во изолација „претежно во грижа“, не добивајќи шанса за себе.

Меѓутоа, неодамна, Џастин признава дека понекогаш се чувствува „глупав“ кога неговиот син ја сака својата мајка наместо него, и признава дека тоа го прави да се чувствува „лошо за момент“ пред да сфати дека секој родител му дава на своето дете нешто поразлично.

Во својата нова книга „Скриеното: Сите работи што не можам да ги видам пред мене“, тој сподели: „Мојот син понекогаш ја сака својата мајка; тој едноставно не ме сака. Понекогаш не можам да му го дадам она што му треба и тој ме турка далеку. Се чувствувам лошо за момент. Се прашувам зошто не можам да му помогнам? Зошто не ме сака? Но, јас се потсетувам – секако дека ме сака. Но, таа е неговата мајка и тоа е она што тој го сака во моментов“.

Кога се роди Сајлас, пејачот и сопругата се обидоа да го задржат надвор од центарот на вниманието и „подалеку од луѓето“, а Џастин во својата книга објасни дека се чувствува „подготвен“ да го започне ова ново поглавје од неговиот живот.

Тој напиша: „За нас беше важно да избереме како да го споделиме со светот, затоа што ова е сосема нова ера за мене. Повеќе не станува збор за мене. Имам сопруга, дете – семејство. Застрашувачки е. Но, има повеќе смисла од сè што некогаш сум бил дел“.

InterServer Web Hosting and VPS