„Гранит“ се вклучи во дезинфекцијата на улиците во Карпош

„Гранит“ со свои возила се вклучи во акцијата за дезинфекција на улиците и јавните површини во скопската општина Карпош со цел да се заштити здравјето на граѓаните од ширењето на коронавирусот и да се подигне нивото на јавната хигиена.

Акции за миење и дезинфекција на јавните површини се спроведуваат во сите скопски општини.

InterServer Web Hosting and VPS