Долго време ја немаше во јавноста – Ќерката на Жељко Јоксимовиќ порасна во вистинска убавица

Мина Јоксимовиќ, настарата ќерка на Жељко Јоксимовиќ важи за вистинска убавица, иако слабо се истакнува во јавноста.

Мина неодамна објави слика на својот Инстаграм профил на која напиша:

– Долго време не сме се виделе.

После оваа фотка веднаш започнаа да се нижат комплиментите како: „Убавица, најубава“, „Прекрасна си“ и сл.

Мина важи за едно од најубавите деца, кога станува збор за децата на познатите личности во Србија.

InterServer Web Hosting and VPS