Анебела за екс-сопругот: „Има проблем од 13 годишна возраст, но ќе се борам за него!“

Пејачката Анабела Атијас зборуваше за проблемот на нејзиниот поранешен сопруг Андреј и што беше со него за време на повлекувањето од алкохол.

“Ќе се борам за Андреј додека сум жива. Повеќе не е проблем, тој беше добар татко дури и кога имаше проблем. Тој го влече ова уште од 13 години. Тој сега има 34 години”, откри Анабела.

„Па уште од 13 години? Што пиеше? Дали беше полошо?“, Ја праша Никола Орозовиќ.

Додека тој беше во ријалити, полошо беше. Тој не пиеше ракија “, рече Анабела.

Извор: vistina.com.mk

InterServer Web Hosting and VPS