Руската актерка Диана Пожарскаја е вистинска убавица

Многумина не ја знаат, но таа е преубава руска актерка која никого не остава рамнодушен. Во последните месеци е позната по улогата во филмот “Хотел Београд” каде глуми во главната улога со Милош Биковиќ, со кого се и големи пријатели.

Уживајте во нејзините фотографии.

InterServer Web Hosting and VPS