Благодарение на неверојатниот изглед Наташа Ли стана една од најпознатите Русинки на светот

Наташаша Ли е родена во 1999 година во Русија, а уште од раната младост почнала да се занимава со моделирање, односно сфатила дека тоа е нејзината страст и нешто што ќе остави голем белег во нејзината кариера и живот воопшто.

Ли стана Инстаграм ѕвезда која моментално има речиси пет милиони следбеници на оваа социјална мрежа.

Поради ова, таа заработува сосема пристојни суми од своите објави и реклами кои ги споделува на профилот.

Ната верува дека придржувањето до вегетаријанската исхрана всушност и го подобрил нејзиниот севкупен изглед.

Прекрасната Русинка тврди дека се чувствува многу посилно и подобро откако направила драстични промени во исхраната, а тоа може лесно да се забележи преку нејзините облини кои освојуваат…

InterServer Web Hosting and VPS