Забавни активности што може да ги правите со децата во самоизолација

Додека се во сила мерките за заштита од корона вирусот, меѓу кои распуштањето на градинките и училиштата и самоизолацијата, поминете го времето со децата дома на најкреативен начин што можете.

Во зависност од возраста на децата, одберете ги соодветните активности и не заборавајте дека со многу од нив, децата се забавуваат, но исто така и учат.

Ви ги предлагаме овие забавни и поучни активности со кои ќе го направите времето поминато дома со децата незаборавно.

InterServer Web Hosting and VPS